Staalconstructies volledig op maat? Met Meco Metal kiest u voor een zorgeloos productieproces →

Meco Metal rond ISO 14001 traject succesvol af

[iv-text id=”” class=”” color=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” bg_color=”” bg_image=”” bg_repeat=”” bg_position=”” bg_size=”” bg_overlay_color=”” bg_overlay_opacity=””]

Met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat het Meco Metal team met succes de weg naar de Milieunorm ISO 14001 heeft afgerond. Dit betekent dat wij nu een gecertificeerd leverancier zijn die actief en continue werkt aan de bescherming van ons milieu.

Met behulp van een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm kunnen de milieurisico’s van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden.

Afvalscheiding op de site staat inmiddels op punt, emissies worden waar mogelijk gereduceerd, 100 % LED verlichting in de bedrijfshallen zijn aangebracht.

Het team van Meco Metal blijft continue werken aan verbeteringen, welke jaarlijks worden gecontroleerd door de bevoegde instanties, waarbij de doelstellingen voor de komende jaren reeds zijn geformuleerd.

Meco Metal onderscheidt zich hiermee, als aanbieder van staalconstructies, in de markt . Tevens laat het bedrijf hiermee zien een belangrijke en actieve bijdrage te willen leveren aan de bescherming van ons milieu, zowel regionaal als lokaal. Meco Metal geeft hiermee aan zowel voor (potentiële) medewerkers, klanten als het milieu het optimale te willen bereiken.

[/iv-text][iv-image url=”https://www.mecometal.be/wp-content/uploads/2022/04/iso-380×440.png” shape=”” link=”” link_tab=”” class=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” text_align=””][/iv-image]