Staalconstructies volledig op maat? Met Meco Metal kiest u voor een zorgeloos productieproces →

Staalconstructies op maat van uw wensen

Certified

Meco Metal is een internationale leverancier van staalconstructies met een grote ervaring in engineering, productie en levering van staalconstructies. Van ruw metaal tot volledig uitgewerkte staalconstructies, elk project kan rekenen op de expertise van onze medewerkers.

Voor elk type specialisme, zoals utiliteitsbouw, productiehallen, 3D structuren, parkeergarages, kantoorgebouwen, podiumbouw, staal – beton, gevelstructuren en woningbouw, levert Meco Metal de juiste staalconstructie.

Certified

Staalconstructies worden berekend in functie van het gebouw of het project waar deze worden ingezet. Meco Metal beschikt over de capaciteiten om voor complexe staalstructuren de betreffende berekeningen te maken.  Aan de hand van deze berekeningen wordt de staalconstructie getekend door middel van CAD Cam software programma’s. Deze software zorgt voor het compileren van zogenaamde NC files die onze numeriek gestuurde machines aansturen. Dit garandeert een perfecte uitvoering op maat.

Onze processen zijn gecertificeerd volgens CE Kenmerkingsmethode conform EN ISO 9606-1. U kunt dit certificaat hier downloaden.
Onze lassers zijn gecertificeerd volgens de laatste ISO normen en produceren lasnaden die voldoen aan de strengste Europese keuringsvereisten.
De constructie wordt gestraald met staalgrid tot een zuiveringsgraad SA 2.5 en kan na het lassen, geverfd worden in eigen atelier, of elders gegalvaniseerd.
Voor de profielen wordt er steeds gebruik gemaakt van nieuw en eerste keus handelsstaal, volgens de norm EN10025, tenzij anders gevraagd